ARMAIRU ALELOPATIKOA ETA JASANGARRIA

Proiektu hau familia, jatetxeei, eskolei eta janaria prestatzeko frutak eta barazkiak biltegiratzen diren leku orori zuzenduta dago, eta esperientzia berri bat proposatzen dugu janaria prestatzean, barazkiak eskura eta uzta egin berri gisa edukita. Horretarako, landareak eta frutak kontserbatzea bermatzen duen hozterik gabeko sistema erabiltzea da, ahaztu ditugun elikagaiak kontserbatzeko teknika zaharrak erabiltzen dira, eta alelopatia aplikatzen da (janari-aldaketak aztertzen dituen zientzia), janari-aldaketak saihesteko.
Nombre del grupo
MAFALDAK-1
Participantes
  • NORA MERINO ALLENDE
  • GURUZNE GONZALEZ HERRERA
Profesor/a o tutor/a
JUAN LORENZO REPISO
Nombre del centro escolar
CENTRO FORMACIÓN SOMORROSTRO
Nivel
dbh2
Municipio
MUSKIZ
Provincia
Bizkaia
Idioma
Euskara
Ambito del proyecto
  • Biología-Geología
  • Medio ambiente-ecología
  • Física-Química
  • Salud
Tipo de proyecto
Ambos
Informe del proyecto

application/pdf Descargar — 558 KB