Zer (ogia) jan, hura izan

Modan jarri da, ama oreak maila osasungarrian eragina duela frogatu baita, eta kontsumitzaileari iruditzen baitzaio hartzidura horrekin produktua aberatsagoa dela, osasungarriagoa dela eta, beraz, hobeto sentitzen dela. Hau egia den egiaaztatu nahi dugu ama orea eginez eta analisiak kimikoak eta biologikoak burutuz.
Nombre del grupo
Zer (ogia) jan, hura izan
Participantes
  • Naia Olabarria .
  • Aitor Berasategi .
  • Igor Calderón .
  • Eneko Díez .
Profesor/a o tutor/a
Marta Anza Hortalá
Nombre del centro escolar
Botikazar BHI
Nivel
batxilergoa1
Municipio
Bilbo
Provincia
Bizkaia
Idioma
Euskara
Ambito del proyecto
  • Biología-Geología
  • Física-Química
  • Salud
Tipo de proyecto
Proyecto de investigación
Informe del proyecto

application/pdf Descargar — 389 KB


Ikertzaileen balorazioak

Kaixo, gazteak! Lan bikaina egin duzue, zorionak!

Gero eta ebidentzia gehiago dugu jaten dugunak eragin handia duela gure osasunean.
Horregatik, oso garrantzitsua da zuen moduko ikerketa-lanak egitea, kontsumitzen ditugun elikagaien ezaugarriak ezagutzen laguntzen baitigute.
Alde horretatik, zuen proiektua oso interesgarria da, eta oso ondo diseinatuta eta eginda dago.
Aholku moduan jakinarazten dizuet phmetrorako elektrodo bereziak daudela, pH-a zuen ogia bezalako elikagai solidoetan zuzenean neurtzeko. Horrek ogiaren pH-a zehatzago ezagutzen lagunduko luke, uretan disolbatu beharrik gabe.

Ondo izan.

 

Koldo Callado

Farmakologia Saila

Euskal Herriko Unibertsitatea (UPV/EHU)