Txurdi

Elikagai desberdinen kontzerbazioa.

Partaideak

  • Ane
  • Eider
  • Maialen
  • Aritz
Ikastetxea
Larramendi Ikastola
Maila
dbh1
Irakaslea / tutorea
Josu Lopez Gazpio
Herria
Mungia
Probintzia
bizkaia
Lanaren izena
Kontzerbanteak
Lanaren deskribapena
Elikagaien kontzentrazioa
Lanaren eremua
Fisika / Kimika
Proiektu mota
Ikerketa proiektua
Lanaren plangintza
  • Denboralizazioa:
    • Bi hilabete.
  • Materiala:
    • Kartoizko bost kaxa, plastiko fila, papel albala eta janari mota desberdinak.
  • Prozedura:
    • Elikagai mota desberdinak kaxa batean, papel albalean, plastiko filan eta ezerren barruan sartzea.
    • Astean behin elikagaiak aztertuko ditugu eta argazkiak aterako diegu.
    • Bi hilabete eta gero mikroskopio batekin aztertuko ditugu eta horrekin ebaluatu egingo ditugu.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Proiektuaren txostena

image/jpeg dieta-mediterránea.jpg — 65 KB