ARMAIRU ALELOPATIKOA ETA JASANGARRIA

Proiektu hau familia, jatetxeei, eskolei eta janaria prestatzeko frutak eta barazkiak biltegiratzen diren leku orori zuzenduta dago, eta esperientzia berri bat proposatzen dugu janaria prestatzean, barazkiak eskura eta uzta egin berri gisa edukita. Horretarako, landareak eta frutak kontserbatzea bermatzen duen hozterik gabeko sistema erabiltzea da, ahaztu ditugun elikagaiak kontserbatzeko teknika zaharrak erabiltzen dira, eta alelopatia aplikatzen da (janari-aldaketak aztertzen dituen zientzia), janari-aldaketak saihesteko.
Taldearen izena
MAFALDAK-1
Taldekideak
  • NORA MERINO ALLENDE
  • GURUZNE GONZALEZ HERRERA
Irakaslea / tutorea
JUAN LORENZO REPISO
Ikastetxea
CENTRO FORMACIÓN SOMORROSTRO
Maila
dbh2
Herria
MUSKIZ
Probintzia
Bizkaia
Hizkuntza
Euskara
Lanaren eremua
  • Biologia / Geologia
  • ingurumena / Ekologia
  • Fisika / Kimika
  • Osasuna
Proiektu mota
Biak
Proiektuaren txostena

application/pdf Deskargatu — 558 KB