Zer (ogia) jan, hura izan

Modan jarri da, ama oreak maila osasungarrian eragina duela frogatu baita, eta kontsumitzaileari iruditzen baitzaio hartzidura horrekin produktua aberatsagoa dela, osasungarriagoa dela eta, beraz, hobeto sentitzen dela. Hau egia den egiaaztatu nahi dugu ama orea eginez eta analisiak kimikoak eta biologikoak burutuz.
Taldearen izena
Zer (ogia) jan, hura izan
Taldekideak
  • Naia Olabarria .
  • Aitor Berasategi .
  • Igor Calderón .
  • Eneko Díez .
Irakaslea / tutorea
Marta Anza Hortalá
Ikastetxea
Botikazar BHI
Maila
batxilergoa1
Herria
Bilbo
Probintzia
Bizkaia
Hizkuntza
Euskara
Lanaren eremua
  • Biologia / Geologia
  • Fisika / Kimika
  • Osasuna
Proiektu mota
Ikerketa proiektua
Proiektuaren txostena

application/pdf Deskargatu — 389 KB


Ikertzaileen balorazioak

Kaixo, gazteak! Lan bikaina egin duzue, zorionak!

Gero eta ebidentzia gehiago dugu jaten dugunak eragin handia duela gure osasunean.
Horregatik, oso garrantzitsua da zuen moduko ikerketa-lanak egitea, kontsumitzen ditugun elikagaien ezaugarriak ezagutzen laguntzen baitigute.
Alde horretatik, zuen proiektua oso interesgarria da, eta oso ondo diseinatuta eta eginda dago.
Aholku moduan jakinarazten dizuet phmetrorako elektrodo bereziak daudela, pH-a zuen ogia bezalako elikagai solidoetan zuzenean neurtzeko. Horrek ogiaren pH-a zehatzago ezagutzen lagunduko luke, uretan disolbatu beharrik gabe.

Ondo izan.

 

Koldo Callado

Farmakologia Saila

Euskal Herriko Unibertsitatea (UPV/EHU)