Zer (ogia) jan, hura izan
- Taldearen izena
- Zer (ogia) jan, hura izan
- Taldekideak
-
- Naia Olabarria .
- Aitor Berasategi .
- Igor Calderón .
- Eneko Díez .
- Irakaslea / tutorea
- Marta Anza Hortalá
- Ikastetxea
- Botikazar BHI
- Maila
- batxilergoa1
- Herria
- Bilbo
- Probintzia
- Bizkaia
- Hizkuntza
- Euskara
- Lanaren eremua
-
- Biologia / Geologia
- Fisika / Kimika
- Osasuna
- Proiektu mota
- Ikerketa proiektua
- Proiektuaren txostena
-
Deskargatu — 389 KB
Ikertzaileen balorazioak
Kaixo, gazteak! Lan bikaina egin duzue, zorionak!
Gero eta ebidentzia gehiago dugu jaten dugunak eragin handia duela gure osasunean.
Horregatik, oso garrantzitsua da zuen moduko ikerketa-lanak egitea, kontsumitzen ditugun elikagaien ezaugarriak ezagutzen laguntzen baitigute.
Alde horretatik, zuen proiektua oso interesgarria da, eta oso ondo diseinatuta eta eginda dago.
Aholku moduan jakinarazten dizuet phmetrorako elektrodo bereziak daudela, pH-a zuen ogia bezalako elikagai solidoetan zuzenean neurtzeko. Horrek ogiaren pH-a zehatzago ezagutzen lagunduko luke, uretan disolbatu beharrik gabe.
Ondo izan.
Koldo Callado
Farmakologia Saila
Euskal Herriko Unibertsitatea (UPV/EHU)