Ama orea

Ore amaz egindako ogiak ekoiztean ogi arruntak ez dituen onura batzuk aterako ditugu, eta honekin frogatuko dugu ama oreko ogia ogi normala baina osasuntsuagoa dela. Gure helburua da ogi hauek egitea hurrengo onurekin: kontserbagarririk ez izatea, B-taldeko bitaminak izatea, digestioa hobetzea, presio arteriala jaistea eta diabetikontzat jangarria izatea.
Taldearen izena
Ama orea
Taldekideak
  • Iñigo Bilbao
  • Oier García
  • Mikel Román
  • Aitzol Santos
Irakaslea / tutorea
Maider Alvarez Villate
Ikastetxea
Botikazar BHI
Maila
batxilergoa1
Herria
Bilbo
Probintzia
Bizkaia
Hizkuntza
Euskara
Lanaren eremua
  • Biologia / Geologia
  • Fisika / Kimika
  • Osasuna
Proiektu mota
Ikerketa proiektua
Proiektuaren txostena

application/vnd.openxmlformats-officedocument.wordprocessingml.document Deskargatu — 538 KB


Ikertzaileen balorazioak

Liher Prieto

Zientzia Teknologia Fakultatea

UPV / EHU

 

Benetan lan interesgarria prestatu duzuena: Ogiaren prestaketa. Gure 
dietan leku nagusia duen elikagai bat aukeratu duzue aztergai, eta 
bide batez eguneroko jarduera arrunt bat hartu eta ikerlan bihurtu 
duzue.

Ildo berean, oso ondo islatutako helburua aurkeztu duzue, prozedura 
zehaztasunez azaldu ere, eta ondorioak zentsuzkoa eta koherenteak. 
Hortaz zorionak.

Egindako lanari esker eta lanaren emaitzetatik ondorioztatu dituzuen 
ideiengatik ikasi dugu ama oreaz egindako ogiek osasuntsuagoak direla. 
Mila esker egindako aurkikuntzak Zientzia Azokan zabaltzeagatik.

Esan bezala, lan benetan interesagarria, espero dut zuen kuriositate 
zientifikoa etorkizuneko ikerkuntzak sustatzea!